Playride este o școală de mountainbike pentru copii, care a fost formată prin unirea a două forțe: pe de o parte Karina Kubat, una dintre cele mai de succes antrenoare de ciclism pentru copii, iar pe de altă parte, clubul Sportiv JOYBIKE, unul dintre cele mai influente cluburi de ciclism din România, cu un palmares amplu și o activitate sportivă de peste două decenii. 

În această școală copiii se dezvoltă armonios, învață baza sportului de performanță, tehnica pe bicicletă, dar și cum să crească frumos între alți copii și să se respecte reciproc.

Pilon esențial al comunității, echipa JoyBike este renumită în special prin evenimentele de MTB downhill PlayBike - On The Rocks, care au adus la Brașov participanți din toată Europa și chiar rideri din Cupa Mondială și care reprezintă în continuare etalonul scenei locale de mountainbiking.

Mai mult decât atât, JoyBike a organizat în ultimii 10 ani și cursele pentru copii ”Bike’s Cool”, a promovat ciclismul în școli și a avut ca membri ai clubului multipli Campioni Naționali în diferite discipline din ciclism. Membrii JoyBike au pus pe picioare dirtpark-ul PlayGround și au donat Primăriei Municipiului Brașov proiectul Bike Park Postăvarul, care se află momentan în execuție și deja aduce multă bucurie riderilor din întreaga țară, în special copiilor.